Elica NIKOLATESLA UNPLUGGED BLIX/A/90 ploča za kuhanje sa integriranom napom

VELIČINA

90x53x21 cm

VERZIJA

Odvod 

ZAVRŠNA OBRADA

crno staklo + nehrđajući čelik

ENERGETSKA KLASA

A+

NAPA

KONTROLE

9S+B Elektronski rotacijski

POJAČANI PROTOK ZRAKA

630 m3/h Odvod 

BRZINA USISAVANJA

5,1 m/s

MIN MAX RAZINA BUKE

33 - 66 db(A) Odvod 

KUHANJE

KONTROLE

9S+B Elektronski rotacijski

NAPON

220 - 240 V

ZONE ZA KUHANJE

4 220x184 mm - 2,1/3,7 kW

ZONSKI MOST

2

Uključen je aluminijski filtar

NikolaTesla Unplugged upravlja se fiksnim tipkama koje se otpuštaju na klik s analognim dodirom i osjećajem , pružajući brz i intuitivan pristup njegovim značajkama.

Svi elementi uklopljeni su u izgled podebljanih linija, razvijen za inteligentno odvajanje zone kuhanja od kontrolnog područja.

Elegantna pregrada otporna na udarce štiti kontrolno područje od svakog mogućeg kontakta s posuđem i neželjenog prolijevanja.

Odvažni stilski gumbi daju Nikolatesla Unplugged profesionalan, robustan i visokokvalitetan izgled.

Njihova tekstura savršenog prianjanja pokriva iznimno stabilnu unutarnju strukturu, dok magnetsko otpuštanje vanjskog poklopca čini čišćenje i održavanje lakim i preciznim. Glatko i jednostavno čišćenje ploče za kuhanje također je zajamčeno središnjim staklenim poklopcem , koji skriva područje ekstrakcije, aktivirajući ga samo kada je to potrebno.  

NikolaTesla Unplugged opremljen je s tri značajke automatskog kuhanja:   Topljenje , zahvaljujući kojem više nije potrebno miješati osjetljive sastojke kako ne bi zagorjeli na dnu lonca, Zagrijavanje , koje jamči odgovarajuće razine topline za sporo kuhanje, npr. umaci i kreme, osim što održavaju toplinu jela, i kuhanje , koje sprječava prelijevanje kipuće vode za živahnije kuhanje.

Konačno, dvije Bridge zone omogućuju pripremu jela koja zahtijevaju korištenje većeg posuđa, tako što spajaju dvije susjedne zone za kuhanje i jamče ravnomjerno kuhanje po cijeloj površini. 

Zahvaljujući značajci Autocapture , NikolaTesla Unplugged automatski postavlja najprikladniju snagu isisavanja zraka, postupnim podešavanjem i smanjivanjem kako bi se uklonili mirisi koji ostaju nakon kuhanja. Snažan sustav ekstrakcije , smješten u središtu ploče za kuhanje, jamči visoke razine hvatanja dima, jer daleko premašuje njihovu brzinu dizanja. Zahvaljujući Comfort Silence tehnologiji, razina buke je izuzetno niska čak i pri najvećoj brzini, što omogućuje ugodan razgovor tijekom kuhanja.

PRF0184547

Posebne reference