OLIVILLA Extra Ollia-Tech tava za prženje 32 cm indukcijska

ŠTO JE OLIVILLA?

Prirodno, zdravo i inovativno posuđe s ne-ljepljivim premazom od maslinovog ulja. Olivilla je u potpunosti napravljena u Italiji i stvorena je s ciljem da u svojoj kuhinji imate što prirodnije posuđe. Olivilla je elegantna i ekološka te je izrađena od prirodnih boja i najkvalitetnijih materijala. Debljina dna posuđa osigurava ravnomjernu raspodjelu topline koja smanjuje vrijeme kuhanja i time štedi energiju.

ŠTO JE OLIVILLA?

Prirodno, zdravo i inovativno posuđe s ne-ljepljivim premazom od maslinovog ulja. Olivilla je u potpunosti napravljena u Italiji i stvorena je s ciljem da u svojoj kuhinji imate što prirodnije posuđe. Olivilla je elegantna i ekološka te je izrađena od prirodnih boja i najkvalitetnijih materijala. Debljina dna posuđa osigurava ravnomjernu raspodjelu topline koja smanjuje vrijeme kuhanja i time štedi energiju.

SRCE OLIVILLE ? OLLIA-TECH SLOJ

Po čemu je OLIVILLA serija posuđa posebna? Kod većine posuđa prije prve uporabe preporuka je bila premazati unutrašnjost posude tankim slojem biljnog ulja. Zahvaljujući posebnom premazu Ollia-Tech za time više nema potrebe. Maslinovo ulje, koje se u završnom procesu proizvodnje dodaje u premaz, stvara mikrofilm koji čini OLIVILLA posuđe još više ne-ljepljivim. Ollia-tech, kao ni drugi ILLA premazi ne sadrži PFOA ili teške metale.

PREDNOSTI OLIVILLA POSUĐA

Maksimalna ne-ljepljivost unutrašnjosti

Jedinstvenost te inovativne i moderne linije

Visok stupanj ekološke svijesti pri proizvodnji

Kuhanje bez dodavanja masnoća

Smanjeno vrijeme kuhanja te ušteda energije

MOGU LI DOISTA KUHATI BEZ DODAVANJA MASNOĆE?

Da. S Olivillom je moguće kuhati bez ulja ili dodanih masnoća zahvaljujući izvanrednom ne-ljepljivom premazu Ollia-Tech koji u sebi već sadrži postotak maslinovog ulja.

Tehničke karakteristike

JE LI OLIVILLA ZA INDUKCIJU?

Da. Zahvaljujući bazi od nehrđajućeg čelika, OLIVILLA posuđe se može koristiti i na indukcijskim pločama.

ODRŽAVANJE

OLIVILLA posuđe je perivo u perilici posuđa no ipak preporučamo ručno pranje bez korištenja abrazivnih i agresivnih sredstava uz korištenje meke spužvice.

ŠTO ĆE SE DOGODITI S NE-LJEPLJIVIM PREMAZOM NA VISOKIM TEMPERATURAMA?

Kod kućne pripreme hrane temperatura ne prelazi 180 do 200 stupnjeva. Ukoliko temperatura prijeđe 230 stupnjeva premaz će početi propadati i posuđe je potrebno zamijeniti. To vrijedi za sve vrste ne-ljepljivog posuđa. Zbog toga posuđe nikada ne ostavljajte prazno na maksimalnoj vatri!.

OL5232HT

Posebne reference