TECHNI ICE, nova generacija hladnih i vrućih pakiranja vrećica, višekratna, 1 kom

Techni Ice vrećice za zamrzavanje za višekratnu upotrebu u ekstremnim uvjetima.

Umorni ste od ljepljivih, neurednih i mokrih ledenica, nakon otopljenog leda?

Višekratna.

Od ravne ploče do najboljeg pakiranja suhog leda na svijetu.

Samo dodajte vodu!

Jedna je namijenjena za cca 7 litara kapaciteta prenosne ledenice.

Idealna i kao hladno-topli oblog.

Treba Vam hladno ili vruće pakiranje?

Techni Ice, inovativan proizvod, koji dolazi u listovima debljine običnog papira, namakanjem-hidratiziranjem, omogućujete polimerima u vrećici da ispune praznine u ćelijama, te nakon toga Vam omogućuje da prema Vašim potrebama Techni Ice vrećicu smrznete ili zagrijete.

Dizajniran u Australiji, Techni Ice je postao veliki HIT među ribolovcima, izletnicima i svim ljubiteljima aktivnosti na otvorenom.

Techni Ice HDR sačinjena je od 4 sloja tanke plastike.

Dva vanjska sloja su sačinjena od visoko otporne plastične komponente otporne na habanje, dok su dva unutarnja sloja sačinjena od komponente otporne na eventualno bušenje, između kojih se nalazi polimer. Čak ako se i vrećica probuši, unutarnji sloj će zadržati smrznuti polimer.

Hidratacija:

Dok su novi, Techni Ice dolaze u obliku tanjih listova koji zahtijevaju hidrataciju prije zamrzavanja ili zagrijavanja. Kako bi se aktivirale ćelije, jednostavno napunite kantu ili sudoper toplom vodom; hladna voda će biti jednako dobra kao topla, ali topla djeluje najbolje prema prijašnjim iskustvima. Uronite list u toplu vodu na otprilike 90 sekundi istovremeno gužvajući i masirajući dok ne izađu svi mjehurići zraka. Proces hidratacije će sad početi i ćelije će nabubriti, te će biti spremne za hlađenje/grijanje proizvoda.

Održavanje:

Techni Ice su u potpunosti perivi i ništa se za stalno ne drži na vanjskoj plastici. Lako se čisti od prljavštine, mrlja hrane, ribljeg mirisa i ostataka. Većinom je dovoljno brzo ispiranje crijevom za polijevanje u dvorištu, no ako ih želite staviti nazad u zamrzivač  onda ih operite u kuhinjskom sudoperu sa spužvom i dobro osušite nakon toga.

Skladištenje:

Kada nisu u uporabi, Techni Ice se mogu čuvati na sobnoj temperaturi ili u zamrzivaču. Preporučamo da ako ih čuvate u kuhinjskom ormariću, stavite u plastičnu vrećicu koju ostavite otvorenom. Kada su Vam potrebni Techni Ice listovi, provjerite je li ih potrebno hidratirati prije hlađenja ili zagrijavanja.

Techniice HDR pakiranja suhog leda za višekratnu upotrebu sadrže patentirani polimer prehrambene kvalitete koji je odobrila FDA.

Od ravnog lista do najboljeg paketa suhog leda na svijetu samo dodajte vodu!

Svaki Techniice HDR list suhog leda sastoji se od 24 četveroslojne ćelije (tj. 2 unutarnje tekstilne ploče koje sadrže rashladni polimer i 2 druge plastične ploče visoke gustoće) koje čine proizvod u potpunosti perivim.

Techniice ploče suhog leda za višekratnu upotrebu mogu se rezati na veličinu

Techniice pakiranja suhog leda za višekratnu upotrebu su lakša od iste količine leda

Techniice pakiranja suhog leda za višekratnu upotrebu traju do 6 puta dulje od iste količine leda 

Jedini australski paketi suhog leda za višekratnu upotrebu koje je odobrila FDA 

Techniice pakiranja suhog leda za višekratnu upotrebu će se smrznuti na bilo koju temperaturu, sve do minus 190°

Savjet za performanse: Preporučujemo korištenje jednog lista na 7 litara kapaciteta kutije za led za najbolji učinak.

Posebne reference